Alfabeto skola stranih jezika
Alfabeto skola stranih jezika
Alfabeto skola stranih jezika

Kurs

ALFABETO

italijanski jezik


Kurs italijanskog jezika

Kursevi italijanskog jezika se održavaju u prijatnoj atmosferi naše škole uz najmodernije metode nastave koristeći nastavni materijal renomiranih svetskih izdavača(EDILINGUA,ALMA EDIZIONI), koje vode mladi i ambiciozni profesori italijanskog jezika, primenom savremenih i dinamičnih metoda.

U našoj školi organizuju se kursevi italijanskog jezika za decu i odrasle. Svaki od ovih kurseva je prilagođen, kroz metodu rada i nastavni materijal, svakom uzrastu počevši od predškolskog do kurseva za odrasle. Kod formiranja grupa veoma vodimo računa da svi polaznici u istoj grupi imaju isti ili približno isti nivo znanja kako bi svaki pojedinac mogao da aktivno učestvuje u grupnim aktivnostima.

Odrasli

Medju mnogobrojnim kursevima koje nudimo u našoj školi, odrasli polaznici mogu izabrati onaj koji njima najviše odgovara u zavisnosti od njihovih ambicija i potreba. Nakon što polaznika testira profesor italijanskog jezika (testiranje je besplatno) polaznik može izabrati jedan od sledećih kurseva: Redovne kurseve, coffee&talk (konverzacijske) kurseve, individualnu nastavu, intenzivne kurseve i Skype kurseve.

Deca

Prepoznajući rano učenje italijanskog jezika kao jedan od Alfabeto organizuje kurseve za naše najmlađe počevši od njihove 4.godine pa sve do kraja njihovog školovanja, prateći tako njihov razvojni i obrazovni put.

U skladu sa tim nastava je posebno prilagođena našima najmlađim polaznicima kroz predškolski, školski i srednjoškolski program.

Kursevi za decu traju devet meseci, od septembra do juna, i prate pohađenje redovne nastave u školi. Časovi se, u zavisnosti od uzrasta deteta, organizuju dva puta nedeljno po 45 odnosno 60 minuta.

Nastava je u potpunosti prilagođena njihovom uzrastu, tako da se pored udžbenika koristi dodatni materijal, kao što su flash cards, audio i video materijali i razne igrice.

Deca kroz igru, glumu, simulacije realnih govornih situacija, takmičarske kvizove, projekte, i mnoge druge aktivnosti najbolje savladavaju strani jezik gotovo nesvesno, usavršavajući veštinu koja će im obogatiti budući lični i profesionalni život.