Alfabeto skola stranih jezika
Alfabeto skola stranih jezika
Alfabeto skola stranih jezika

O NAMA

ALFABETO

Škola stranih jezika


alfabeto skola stranih jezika

Alfabeto Škola stranih jezika već 14 godina omogućava svojim polaznicima najsavremeniji način učenja stranih jezika. U prijatnoj atmosferi naše škole održavaju se visokokvalitetni kursevi koje vode mladi i ambiciozni profesori jezika, primenjujući najsavremenije, dinamične metode, negujući interaktivni pristup.

Time se omogućava polaznicima da brzo i kvalitetno savladaju strani jezik. Naročito smo ponosni na naš metod rada u veoma malim grupama ( od 2 do 6 polaznika) koji se tokom proteklih godina pokazao, kao najbolja metoda rada kako za profesore tako i za naše učenike jer se time omogućava intenzivno angažovanje profesora svakom pojedinačnom učeniku.

U zavisnosti od potreba i afiniteta, kod nas polaznici mogu učiti strani jezik kroz grupnu ili individualnu nastavu. Svaka vrsta kursa koju nudimo u našoj školi održava se u grupnoj i u individualnoj nastavi, ostavljajući polazniku izbor metode rada koji njemu najviše odgovara.

Kod nas možete pohadjati kurseve engleskog, francuskog, nemačkog ili italijanskog jezika.

U našoj školi održavaju se kursevi za decu i kurseve za odrasle. Svaki od ovih kurseva je prilagođen, kroz metodu rada i nastavni materijal, svakom uzrastu počevši od predškolskog uzrasta,pa sve do kuresva za odrasle. Kod formiranja grupa veoma vodimo računa da svi polaznici, kako deca tako i odrasli, u istoj grupi imaju isti nivo znanja jezika kako bi svaki pojedinac mogao da napreduje i najbolje savlada jezik koji uči. Metodologija rada se zasniva na učenju jezika kroz komunikativni pristup od samog početka. Svi naši kursevi stavljaju akcenat na razvijanje sposobnosti i veština komunikacije, bez obzira o kom nivou znanja se radi.

Kalimero Alfabeto Wanted for learning